8 aug. 2007

Termopane termopane

La ora 7, 7 si ceva se trezeste nepotzelul meu. Exerseaza foarte mult interjectiile, si ii place foarte mult sa le repete cam pana pe la ora 9:00 - 10:00. Ma trezesc la fel de bine dispus cum as fi intr-o vineri la 18:00 si mi-ar zice sefu "stai pana la 22:00 sa termini". Daca nu m-ar trezi el cu siguranta m-ar trezi una din: clincheneli care se agatza la balcoane si in bataia vantului...clichenesc, alarma de la ora 8:00 a nu stiu cui mama dracu, alarma de la ora 9:00 a unui ceas care merita sa moara dupa o severa tortura, sau un zgomot care se aude ca si cand ai printa cu cerneala si scoate cate putin cate putin, face de 3 ori de fiecare data dar la intervale neregulate, uneori si din 2 in 2 minute, cel mai rar din 15 in 15. Dar toate astea daca aveam geamul deschis. Pai normal ca e deschis, sunt 28939028 de grade celsius, il tin deschis noaptea sa mai intre putin aer. Ziua sta inchis si are si niste folii de aluminiu lipite care sa mai disperse din razele soarelui.

Ma ridic din pat, fug in dus (cand am si apa si curent) ma spal pe dinti, plec. Cand ies din camera inchid geamul cu aluminiu lui cu tot. In trafic numai galagie, claxoane, baietasti care asculta manele la telefon, babe care zic de tineri "ca e needucati", tinere care se apeleaza cu "fah" sau "fata" la fiecare propozitie, muzica de tot rahatu la radio (asta in cazul in care e tare, daca e incet e muzica buna, ca stiu ca ma chinui mereu sa aud), semafoare, frane de prost gust, etc. Ajung la munca. Si aici sunt termopane, dar deloc galagie. E si aer conditionat si sunt si calorifere.

Ajung acasa pe la 22:00, deschid geamul sa se mai racoreasca un pic, si pana la 01:00 dimineata ma foiesc in pat incercand sa ignor idioti care "se dau" cu motoru in spatele blocului ca pe sosea le e frica, sau tigani care urla dupa tiganusi, 2-3 betivi scandalagii, sau 2-3 masini carora li se pune pe caciula sa isi inceapa alarmele.

Acum intrebarea...la ce mama dracu am eu nevoie de termopane???

Etichete: , , , , , ,

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

pai fii antena. scoti dracului termopanu ala si iti pui o turbina de boeing. ca sa iti faci freza dimineata. e simplu

1:36 p.m., august 10, 2007  
Blogger Stefan a spus...

Pai da, dar ce freza sa imi ramana cand eu tot smulg din ea?

2:01 p.m., august 10, 2007  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire